کد خبر 1371916
تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۷
واژگونی کامیون کار دست راننده حامل تریاک داد

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: در ۲۰ سال گذشته که افغانستان اشغال شده است، تولید موادمخدر در این کشور ۵۰ برابر شده است.

به گزارش مشرق، نشست تبیین برنامه‌ها و سیاست‌های راهبردی ستاد مبارزه با مواد مخدر روز یکشنبه در ستاد مبارزه با مواد مخدر برگزار شد.

اسکندر مؤمنی دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر در این نشست با بیان اینکه در یک نشست و همایش بعد از نشست حرف‌ها جمع بندی می‌شود و به یک شیوه نامه و مصوبه تبدیل می‌شود گفت: در این نشست ایجاد یک دفتر به عنوان اشتغال و کارآفرینی حرف مشترک همه سخنرانان حاضر بود.

بیشتر بخوانید:

راننده سوخت‌کش توسط قاچاقچیان مسلح جان باخت

وی با طرح این سوال که چرا از ظرفیت‌های مردمی در مقابله با مواد مخدر استفاده نمی‌کنیم، افزود: اسم این نشست یاریگران زندگی و مشارکت اجتماعی و خیرین است موضوع نشست این است که همه با هم کمک کنیم تا آنان که معتاد شده‌اند به جامعه بازگردند و آنان که معتاد نشدند دچار این بلا نشوند.

دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر ادامه داد: در همسایگی کشوری قرار داریم که ۹۵ درصد تریاک جهان را تولید می‌کند؛ در ۲۰ سال گذشته که این کشور اشغال شده بود؛ تولید موادمخدر ۵۰ برابر شده است؛ امنیت از آنجا رفته است و اقتصاد آن نابود شده است و زمین‌های زیر کشت موادمخدر در آن کشور با بذرهای پربازده زیر کشت رفته است.

مؤمنی با بیان اینکه دانش و فناوری تولید و فناوری مواد مخدر از کشورهای اروپایی به افغانستان رسیده است، گفت: امروزه به کمک یک جریان دو سویه و به کمک فناوری نوین کشورهای غربی مواد مخدر صنعتی در افغانستان تولید می‌شود.

وی با بیان اینکه در حوزه مقابله با مواد مخدر به خوبی عمل کردیم، افزود: متأسفانه در حوزه فرهنگ‌سازی و پیشگیری به خوبی عمل نکردیم و متأسفانه به کمک یک مؤلفه نمی‌توان به خوبی با مواد مخدر مقابله کرد.

مؤمنی با بیان اینکه بخش عمده علل ابتلاء به مواد مخدر کمبود شغل است، گفت: این در حالی است که ما با یک جریان پیچیده مواجهیم و دلایل متعددی برای ابتلاء به مواد مخدر وجود دارد. راهبرد اصلی ما باید این باشد که به هیچ عنوان کسی به سمت مواد مخدر نرود و این کار یک دولت نیست. هیچ دولتی در سرتاسر جهان به تنهایی نمی‌تواند مسئله مواد مخدر را حل کند.

مؤمنی با اشاره به اینکه استفاده و حضور خیرین بسیار به پیشگیری و مقابله با مواد مخدر کمک می‌کند، اظهار کرد: در طرح یاری گران زندگی با تمرکز بر مدارس قصد داریم همه مدارس را پوشش دهیم. هر کاری بخواهیم در زمینه سبک زندگی داشته باشیم؛ شروع آن با آموزش و پرورش است.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۹:۰۱ - ۱۴۰۱/۰۲/۱۸
    0 1
    درآمد خیلی خوبی داره
    • IR ۲۱:۲۰ - ۱۴۰۱/۰۲/۱۸
      1 0
      آدم ناموسدار وباغیرت وباشرف حرام نمیخوره وحرام سرسفره خانوادش نمیبره!!!
    • AU ۰۸:۱۵ - ۱۴۰۱/۰۲/۱۹
      0 0
      بله دیگه. مثل دزدی،قتل،ادم کشی،تجاوز جنسی و فساد و فحشا.. در یک کلام امریکا و غرب!
  • داود IR ۲۲:۰۷ - ۱۴۰۱/۰۲/۱۸
    0 1
    طالبان تریاک رو گرون کنه گرونی آرد بی اثر میشه وای چه روزگار کثیفی وچه سیاستمداران نادونی
    • AU ۰۸:۱۴ - ۱۴۰۱/۰۲/۱۹
      0 0
      قیمتش دست امریکا و غرب. چون کلا پدر و مادر مواد مخدر جهان خود انگلیس و امریکا و غربه.امریکا و غرب هرجا که میرن اونجا رو تبدیل به عیاش خونه میکن..

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس